Χρίστος Θεμιστοκλέους

Η Ιστορία μου

Είμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου Salford στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου με πτυχίο στην Λογιστική και Χρηματοοικονομικά και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο West of England.

Η προ υπάρχουσα εμπειρία μου στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικών με βοήθησε να αποκτήσω τις κατάλληλες γνώσεις και  κυρίως επαγγελματική δεοντολογία, αρχή που διέπει το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου. Η απόφαση να χαράξω την δική μου πορεία στον τομέα της ασφαλιστικής βιομηχανίας έγινε συνειδήτα και με σεβασμό προς το επάγγελμα. Το λειτούργημα που έχει να επιτελέσει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα, χαρακτηριστικά που αντανακλούν τον χαρακτήρα μου και με ενθάρρυναν να ακολουθήσω το επάγγελμα.

Από το 2021 συνεργάζομαι με την πρωτοπόρο εταιρεία της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της Κύπρου στον κλάδο ζωής την Eurolife. Η Eurolife είναι μέλος του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου και διατηρεί το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο στον κλάδο ζωής και το πιο δυνατό επενδυτικό ταμείο στην ασφαλιστική βιομηχανία.

H Aποστολή μου

Η εμπιστοσύνη είναι το βασικό θεμέλιο μιας σωστής και προσοδοφόρας  συνεργασίας η οποία κερδίζεται από τον επαγγελματισμό και την παροχή ολοκληρωμένης καθοδήγησης. Ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο παρέχοντας λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στα “θέλω” του καθενός σε ένα πλαίσιο άμεσης εξυπηρέτησης, αξιόπιστων προϊόντων και εμπεριστατωμένων συμβουλευτικών πλάνων.

Το Όραμα μου

Η μακροχρόνια ποιοτική παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών με επίκεντρο τον άνθρωπο δημιουργώντας έτσι όχι μόνο επαγγελματικές σχέσεις αλλά σχέσεις ζωής.

Copyright © 2024 Christos Themistocleous Insurance Consultant - Web design by OSCY - Powered by Oscy