Υγεία

Η  υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον κάθε άνθρωπο και η προτεραιότητα πρόσβασης σε ιατρική φροντίδα σώζει ζωές. Ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης στη περίοδο του ΓΕΣΥ δεν θεωρείται πολυτέλεια αλλά άμεση ανάγκη αφού το Γενικό Σύστημα Υγείας παρουσιάζει ελλείψεις και μειονεκτήματα όπως η αναμονή και ο περιορισμός εντός της Κύπρου.

Με την ασφάλεια Υγείας υπάρχει η δυνατότητα παγκόσμιας κάλυψης με ετήσιο όριο 2.000.000 ευρώ χωρίς χρονοτριβές – αναμονές και περιορισμούς. Eνεργοποίησε άμεσα ένα πρόγραμμα υγείας προσαρμοσμένο στα μέτρα σας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ:

1. Νοσοκομειακή Περίθαλψη ή Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Βασικό Σχέδιο)

Το σχέδιο για Νοσοκομειακή Περίθαλψη συμπεριλαμβάνει όλες τις ιατρικές δαπάνες που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση του ασφαλισμένου σε περίπτωση νοσηλείας του σε ιδιωτική κλινική και αφορούν:

Χρεώσεις νοσοκομείου

Αμοιβές Ιατρών

Διαγνωστικές εξετάσεις

Εξω-νοσοκομειακά ωφελήματα που σχετίζονται με Νοσοκομειακή Περίθαλψη (προ-εγχειρητικές εξετάσεις, φυσιοθεραπεία, φάρμακα)

Ταξιδιωτική βοήθεια εξωτερικού

Άλλα επιδόματα (επίδομα τοκετού, επίδομα σοβαρών ασθενειών, παραμονή γονέα στο εξωτερικό)

Υπηρεσία “Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση”

2. Έξω-νοσοκομειακή περίθαλψη ή Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Το σχέδιο για εξω-νοσοκομειακή περίθαλψη συμπεριλαμβάνει τις ιατρικές δαπάνες του ασφαλισμένου οι οποίες δεν απαιτούν την εισαγωγή σε νοσοκομείο και προσφέρονται επιπλέον της βασικής κάλυψης όπως:

Επισκέψεις Ιατρών

Φάρμακα

Διαγνωστικές εξετάσεις

Φυσιοθεραπεία

Ψυχιατρική Ασθένεια

Ομοιοπαθητική

Πάρτε Προσφορά

.

Copyright © 2024 Christos Themistocleous Insurance Consultant - Web design by OSCY - Powered by Oscy